CHEMAX


Program CHEMAX vám pomůže lépe zorganizovat vaše chemikálie a bezpečnostní listy



Získejte informace o klíčových funkcích programu CHEMAX, jak může náš software zorganizovat vaše chemikálie a bezpečnostní listy.

Program, který Vám zajistí přehlednou správu chemických látek a směsí včetně všech souvisejících dokumentů (bezpečnostních listů, bezpečnostních karet, pracovních postupů atd). Snadno získáte přehled o všech chemických látkách ve firmě a navíc můžete vytisknout bezpečnostní karty a etikety.

  • Udržuje přehledný seznam všech chemických látek v organizaci a sleduje jejich umístění
  • Okamžité zobrazení bezpečnostního listu k chemické látce (směsi)
  • Tisk etiket a čárových kódů
  • Snadné dohledání přesného umístění chemické látky
  • Snadná manipulace v důsledku využití čárových kódů
  • Ukládá historii použití chemických látek
  • Rychlý přístup k informacím o chemické nebezpečnosti látek, pracovním postupům a pokynům první pomoci atd.
  • Uchovává informace o množství látek (jejich zůstatcích) pro snadné doplňování zásob
  • Sleduje čísla šarží laboratorních vzorků
  • Sleduje data expirací a brání tak používání látek s prošlou dobou spotřeby
  • Zaznamenává jména osob, které chemické látky používají
  • Poskytuje data pro sestavení bilance použití chem. látek v podniku

Spravujte vaše chemické zásoby na jakémkoli zařízení.


CHEMAX je nezávislý na platformě, takže funguje na Windows PC, Mac a Linux počítačích. Dokonce můžete pracovat i na mobilních zařízeních iPad, iPhone nebo Android.

Dávno pryč jsou dny, kdy jste museli složitě instalovat programy do svého počítače a pouze z něho pracovat jako správce aplikace. Náš software je založen na nejmodernějších síťových prostředcích (veřejný/privátní CLOUD) s přístupem prostřednictvím webového prohlížeče - už nikdy se tedy nebudete muset starat o instalaci software na klientské počítače.

Program CHEMAX můžete prohlédnout na internetu www.chemax.cz

Jde to i mobilně!


Registr chemických látek CHEMAX je přípraven pro Vás:


Zaregistrujte se zdarma na 1 měsíc a vyzkoušejte práci s registrem chemických látek CHEMAX v plné parádě bez omezení. Získáte přehlednou evidenci chemických látek, bezpečnostních listů a můžete tisknout bezpečnostní etikety. Užijte si šikovné nové možnosti programu CHEMAX.


Začínáme s CHEMAXem - vytvoření účtu pro vaši firmu nemůže být jednodušší.

Náš jednoduchý nástroj pro import záznamů vám pomůže získat aktuální inventář v CHEMAX cloudu. Použijete stávající záznamy v aplikaci Excel a vaše data nahrajete do aplikace. Nemáte-li evidenci v Excelu, potom snadno vytvoříte nové záznamy ručně. Tak jako vždy jsme vám s tímto připraveni pomoci.


I takto mohou vypadat vaše etikety:

Program CHEMAX vám umožní tisk etiket a bezpečnostních karet (pravidel pro nakládání) s možností vlastního designu. Tisknout můžete na libovolných barevných tiskárnách. Pro snadnou aplikaci etiket lze tisknout na samolepící archy etiket např. A4, A5, A6 a A7.


Použití čárových kódů a NFC (RFID) tagů:

Hledáte informace k chemikálii v libovolném místě vašeho provozu? Stačí jednoduše sejmout čárový kód nebo ještě lépe přiblížit NFC tag k vašemu mobilnímu zařízení (tablet či mobilní telefon) a veškeré informace jsou vám okamžitě k dispozici.


Čárové kódy lze snadno tisknout na samolepicí arch na běžných tiskárnách a poté nalepit tyto jedinečné kódy na obal (nádobu) chemikálie